BSO  

 

De BSO (Buiten Schoolse Opvang) is een plek waar je je mag ontspannen. We vinden het belangrijk dat de kinderen buiten schooltijd worden opgevangen op een plek waar ze gezien en gehoord worden. Een plek waar het gezellig is, die vertrouwd is en liefdevol aanvoelt.
Op onze BSO-locaties kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar voor en na schooltijd worden opgevangen. Tijdens studiedagen en in de vakanties is onze BSO de hele dag geopend.
Twee van onze BSO-locaties zijn gevestigd in basisscholen, we zijn te vinden op C.B.S. Het Palet en op Het Anker. Op deze locaties vangen wij niet alleen kinderen op die naar deze scholen gaan, maar hier bieden wij ook opvang aan kinderen die naar school gaan in Emmen. Wij rijden naar verschillende scholen in Emmen, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. De locatie BSO Jiddo heeft een eigen ruimte binnen ons kinderdagverblijf, hier vangen wij kinderen die niet naar basisschool Het Anker of Het Palet gaan én wiens broertje(s)/zusje(s) nog naar het kinderdagverblijf gaan.

Bent u  benieuwd naar de mogelijkheden, hoe onze BSO eruit ziet of hoe het er aan toe gaat op de BSO? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een rondleiding. De beste indruk krijgt u wanneer u even bij ons gekeken hebt en de sfeer geproefd hebt.
 


 

 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram