Kinderdagverblijf

Op het kinderdagverblijf vangen wij kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Voor onze groepen maken wij gebruik van 3 grote ruimtes, welke allemaal in verbinding staan met elkaar. Zo kunnen we ervoor kiezen om rustig in onze eigen groep te zijn, maar ook om de deuren open te zetten om even samen te kunnen spelen of eten. In de groepen 'Benjamin' en 'Levi' vangen we kinderen op in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar. In groep 'Gideon' zitten onze peuters, in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. 

Jiddo is niet alleen bedoeld voor de ópvang van kinderen, wij willen dat kinderen zich bij ons thuis voelen en zich mogen ontwikkelen. Dit is alleen mogelijk wanneer een kind zich veilig en geliefd voelt. Veiligheid bieden wij door de inrichting van onze ruimtes en de keuze voor bepaalde (speel)materialen, maar ook door het bieden van structuur. Structuur in de dag door vast te houden aan een dagritme met bijbehorende handelingen, rituelen en afspraken. Zo wordt een dag voorspelbaar, wat houvast geeft voor het kind en hiermee veiligheid gecreëerd wordt. (Speel)materialen zijn zo opgeborgen dat het aan de ene kant voor rust in de ruimte zorgt, aan de andere kant vinden we het belangrijk dat de materialen toegankelijk zijn. Zo kunnen kinderen zelf(standig) ontdekken, materialen pakken en tot spelen komen. Want kunnen spelen en ontdekken in een veilige omgeving geeft ruimte tot groei en ontwikkeling! Veiligheid wordt ook gecreëerd door de pedagogisch medewerkers die op de groepen werken. We proberen met vaste gezichten op de groepen te werken, dit betekent dat uw kind zoveel mogelijk door dezelfde leidsters verzorgd wordt. We vinden het belangrijk dat ieder kind gezien en gekend wordt. De 'juffen van Jiddo' hebben een passie voor kinderen, ze zijn allemaal uniek met hun eigen gaven en talenten. Ze verzorgen, vangen en voeden uw kind(eren) op. Daarnaast zingen ze, dansen ze, knutselen ze, lezen ze, verkleden ze, knuffelen ze, spelen ze en nog veel meer, met veel geduld en liefde!
We zijn een Christelijke kinderopvang, waar iedereen welkom is. 

De sfeer op onze groepen kunnen wij niet beschrijven en schetsen op deze website, deze moet u toch echt komen 'proeven'. Bent u benieuwd hoe onze dag eruit ziet, wat we doen op de groepen en hoe onze ruimtes ingericht zijn? Kom dan gerust eens langs voor een rondleiding. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met 06-11210565 of mailen naar jiddo@outlook.com.

Liever meteen inschrijven? Dat kan door het invullen van het inschrijfformulier


 


 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram